HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.27. 11:30 oroszorszag.blog.hu

Bronzérem - nagyszerű eredmény

A legjobbtól kikapni nem szégyen, a spanyolok hihetetlenül felkészültek az oroszokból, Arsavint kikapcsolták és esélyt sem adtak a szokásos játékukra. Úgy látszik, igaz az, hogy a spanyolok mindenkit az ellenfél stílusa szerint vernek meg: a svédeket erőfocival, a görögöket védekezős-ívelgetős játékkal, az olaszokat bűnrossz állóháborúval és az oroszokat gyönyörű támadásokkal. (Ezek alapján a németeket a döntőben utolsó percben lőtt góllal verik meg.)

Ha az elején azt mondják, hogy az oroszok elődöntőbe jutnak, simán elfogadom. Evés közben ugyan megnőtt az étvágy, de jó ez így. Még a végén az orosz nacionalizmus túl jó érveket kapott volna; így csak az orosz foci indult el a jó úton, kitört a vicc kategóriából, pár év múlva kiteljesedhet. Arsavin és társai elmennek erős csapatokba, lesz nemzetközi rutinjuk, csatlakoznak hozzájuk a most kimaradt hasonló tehetségek (pl. Pogrebnyak, Gyenyiszov, Fajzulin) és a VB-n is komolyan kell majd számolni velük. Eddig 24. helyen voltak a FIFA ranglistán, most előrelépnek.

És most örüljünk - az összeállítás akkor készült, amikor a csapat túljutott a selejtezőn; láthatjuk, hogy Szicsov és a vodka-pezsgő kombináció harcából ki kerül ki győztesként.

 

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr9541805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b123 · http://kormanyszovivo.hu 2008.06.27. 12:06:55

magyarkent orosznak szurkolni... :D gratulálok :D

Walaki 2008.06.27. 12:28:15

Én dél-pukisztánnak drukkolok!

Vierre_ 2008.06.27. 12:36:36

mé ne lehetne magyarként szurkolni nekik ecsém, valamiről lemaradtam és ezek a fiatalok az ötvenhatosék vagy mi a faszom? Legalább itt ne, ha már az nso-n megy a végtelenül szánalmas ostoba baromkodás.
süti beállítások módosítása