HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.11. 21:55 magyarip

A helyzetkihasználás nem volt teljesen megfelelő

Drága galambocskáim, a könnyek sós íze kaparta eddig torkunkat, de muszáj előre tekinteni és erre egy bőgő masina nem alkalmas. Kikaptunk 4:1-re a spanyoloktól tegnap.

Hiddink kapitány szerint az első félidőben egész jók voltunk, sok szép helyzetet alakítottunk, csak aztán nem ment be. A spanyol kontrákat meg nem tudtuk kezelni. Bölcs szavak.

Meg mondta, hogy naív volt a csapat, kevés a nemzetközi tapasztalat, látszott. Túl sokat segítettünk a spanyoloknak és megbüntettek minden hibánkért. Bizony, a spanyol inkvizíció gonosz öröksége. Hiddink szerint a spanyolok egyáltalán nem biztos, hogy olyan nagyon jók. Majd egy erősebb csapat ellen meglátjuk, morfondírozott az eszes holland.

Feddte a védelmet, de a többieket is, hogy nem segítettek eleget hátul.

Aztán egyszer csak Hiddink begurult. Azt mondta, hogy iskolások se csinálnak oly csúf hibákat mint csapata tegnap. Hajjajajaj.

Dühös volt a szünetben, de inkább a következő két meccs fontosságát méltatta a fiúknak, akkor és ott nem hordta le őket nagyon.

Aztán azt mondta a csatárokról, hogy felháborítóan keveset futottak.

Elmélkedett azon is, hogy nem elég jó az orosz bajnokság (csak egy légiós van a válogatottban). Oroszországban nincs nagy nyomás minden héten a játékosokon és még az is baj, hogy nem büntetik meg őket ha év közben hibáznak. Ezért szerinte fontos tanulópénz volt a meccs - összegzett.

Hát jó. Most ezzel mit kezdjünk. Drukkolunk szombaton a görögök ellen, azt.

Szólj hozzá!

Címkék: spanyol vereség értékelés hiddink


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr31515511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása