HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.09. 23:02 magyarip

Nemet mondunk a félelemre

Drága galambocskáim, Hiddink kapitány megnyilatkozott, bölcs nyelvét jól pendítette megint. Épp mielőtt honfitársai megalázták a talján bandát, kiadta az ukázt: ne féljetek! Azt mondta csapatának, hogy nem kell tartaniuk a spanyoloktól, hiába tűnnek tapasztaltabbnak mint az orosz gárda.

Az orosz csapat a legfiatalabb - az átlagéletkor 26 év. Hiddink azt mondta, hogy ezek az ifjú oroszok nem ismertek még, de hamarosan orcájuk beleég minden futballt szerető európai agyába. "A spanyol játékosok ismertek, a mieink ismeretlenek. Remélem, hogy ez 24 órán belül megváltozik" - mondta Innsbruckban, abban a városban, ahol a spanyolok hamarosan fejet hajtanak az oroszok előtt.

A szerény holland elismerte, hogy a spanyolok a favoritok, de nem engedi, hogy leszegett fejjel vonuljanak a gyepre az orosz ifjak.

1 komment

Címkék: innsbruck hiddink orosz spanyol beharongozó


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr60512150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fikarc 2008.06.10. 21:43:14

szornyu volt. en szegyellem magam a holland helyett. mostmar abban bizom hogy nem a penz hanem a tehetseg fog dominalni a kovetkezo 2 meccsen. mindegy 6 ponttal meg tovabb lehet menni
süti beállítások módosítása