HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.04.14. 14:46 magyarip

A HARMADIK RÓMA LÉGIÓJA LEGYŐZI EURÓPÁT

Drága galambocskáim, ez a blog azért jött létre, hogy együtt szorítsunk Oroszország-Anyácskáért. Idegyűlünk, kattintunk és aranyozott ikonként csókolgatjuk a monitort minden bejegyzés megjelenésekor. Görög testvéreinktől átvesszük a stafétabotot, az ortodoxia újabb csodálatos győzelmével örvendeztetve meg Európát és Ázsiát, Kalinyingrádtól Kamcsatkáig.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr94425151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csörsz 2008.04.16. 18:25:59

hogy a fenébe lehet a szovjeteknek szurkolni??? hokiban is csak iszonyatos lelkiismeretfurdalással tudok, dehát ott muszáj, annyira gyönyörűen jáccanak...nade fociban???

popp · http://koncertblog.com/ 2008.04.21. 14:27:43

Azért a Celta Vigo csilagai Karpin (bár ő éswztsége ellenére volt képes az orosz válogatottban játszani) és a a cár, Mosztovoj nagyon király játékosok voltak. Legújabban meg a Zenitnek lehet tiszta erőből drukkolni a Bayern ellen (ellenük mondjuk mindenkinek).

Ettől függetlenül Guus Hiddink-csapatokat a koreai vébé után már mindig utálni fogom.
süti beállítások módosítása