HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.08. 00:14 oroszorszag.blog.hu

Pogrebnyakot hétfőn műtik, de Hiddink a támadófociban hisz

Szombaton a játékos és Hiddink közös sajtótájékoztatón bejelentette, hogy hétfőn Münchenben műtik a megsérült térdet, ezért az EB-csapatból Pogrebnyak kiszáll. Helyette - meglepetésre - nem Kerzsakov, hanem Oleg Ivanov csatlakozik a válogatotthoz, aki fiatalabb (22 éves), soványabb (84 kg), magasabb (191 cm) és nem klasszikus középcsatár, inkább támadó-középpályás. Csapatot ugyan nem hirdetett még Hiddink, de a sérülés és az eltiltás miatt sejthető, hogy a csatárok Pogrebnyak és Arsavin helyett Pavljucsenko és Szicsov lehetnek Spanyolország ellen.
Hiddink egy interjúban arról beszélt, hogy azért állt át a négy védős rendszerre, mert támadófocit akar látni. (Szakértők szerint ez egyben azt is jelenti, hogy Ignasevics kikerül a kezdőcsapatból, mert a CSzKA-védő nem találta a helyét az új rendszerben.) És a spanyolok ellen sem állnak be védekezni. Az előkészületi meccseket azért játszották viszonylag gyengébb ellenfelek ellen, hogy azt gyakorolják, hogyan tudnak erős leterhelés alatt focizni; a mérkőzések előtt-után kemény erőnléti edzések voltak.
Mi következik mindebből? Még gyorsabb oroszok, még több támadás, a spanyolok vagy nagyon megruháznak, vagy győzelem, langyos döntetlen kizárva.

3 komment

Címkék: hiddink pogrebnyak támadófoci


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr8509023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fikarc 2008.06.09. 01:57:19

en ezt akkor sem ertem. miert lett szegeny kershakovbol nepellenseg amikor sok orosz most is ugy gondolja hogy a jelenleg aktiv csatarok kozul messze o a legjobb, igaz nincs formaban de akkoris eselyt lehetne neki adni. mindenesetre egy forman kivuli kershakov fenyevekkel jobb mint egy topformaban leve ivanov. nemertem

mindegy, lenyeg hogy nyerjenek

cheburashka · oroszorszag.blog.hu 2008.06.09. 22:57:01

holnap orosz-spanyol meccs. lehet szurkolni, mondjuk a sarkkertben...

oroszorszag.blog.hu 2008.06.10. 23:36:06

Na ugye, hogy megmondtam? Nem lett langyos döntetlen. Utolsó vigasz-szalmaszál: az orosz csapat az egyetlen vesztes az első körben, amelyik rúgott gólt.
süti beállítások módosítása