HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.05.20. 07:34 magyarip

Hiddink új szerződést követel

Drága galambocskáim, én bizony nagyra tartom idegen országból hívott kapitányunkat, levett usankával hajolok meg előtte, de tegnapi húzása nem volt szép. Látszik, hogy egyszerű zsoldos ő, akkor is ha, nagyszerű zsoldos. Azonban kebelében nem orosz szív lüktet, ki tudja hol vezetett bankszámlája fontosabb neki, mint Oroszország Anyácska.

Azt mondta, hogy nagyon kellene, hogy még az Eb előtt megkössék vele az új kaptiányi szerződését. Szerinte rosszabbul megy majd a csapatnak, ha őt bizonytalanságban hagyják. Hogy majd az összes meccs után arról kérdezik az újságírók, hogy mi lesz vele, és így nem lehet a meccsekre koncentrálni.

A holland kapitány jó szakember, mindenki tudja. De én azt mondom, hogy nem az új szerződése miatt kellene nyavalyognia. Sokkal jobb lenne, ha ehelyett azt mondanák neki: "Ej, te hollandus, ha nem jutunk túl a csoportkörön, akkor megkorbácsolunk a Vörös téren, és a hátadből felfreccsenő véres húscafatok színezik (neve után megfelelőre) a helyet."

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr80477980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása