HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.04. 21:13 oroszorszag.blog.hu

Oroszország - Litvánia, utolsó barátságos

Még mindig Németországban, megint egy kevéssé erős csapat, Litvánia ideális edzőpartner. Hiddink utolsó tesztje meglepő módon az eddigi 3-2-3-2-1-es felállás helyett a hagyományos 4-3-3-t próbálja ki.

Kezdőcsapat:

Malafejev - Alekszej Berezuckij, Vaszilij Berezuckij, Szergej Ignasevics, Gyenisz Kologyin -
Dmitrij Torbinszkij, Konsztantyin Zirjanov, Szergej Szemak - Roman Adamov, Dmitrij Szicsov, Andrej Arsavin

Cserék: 13. perc Janbajev (Alekszej Berezuckij helyett); 46. perc Szemsov, Biljaletgyinov és Pavljucsenko (Adamov, Szemak és Zirjanov helyett); 55. perc Bisztrov (Szicsov helyett)


Online közvetítés alapján:
Örömhír, hogy Arsavin is belekóstolhat a játékba, pedig az első két meccsen nem léphet pályára, és a két Berezuckij végre együtt a védelemben.

Hm, korai volt az öröm, az első tíz perc végén Alekszej Berezuckij szemöldöke egy ütközés után felrepedt, le is kellett cserélni. A csereként bejött Janbajev nem élt a lehetőséggel, a 25. percben az ő hibája miatt rúgtak gólt a litvánok, konkrétan Savenas. (0:1) Mondjuk azt, hogy a fiúk azt gyakorolták, hogyan kell felállni hátrányból. Ennek megfelelően amíg az elején a távoli lövések voltak túlsúlyban (Adamov és Arsavin elég életerős bombákat eresztett meg többször is), addig a bekapott gól után a szokásos gyors, néhánypasszos játékra tértek át. És meg is lett az eredménye, Zirjanov egy ilyen akció végén egyenlített a 34. percben. Az első félidőben roppant gyengén muzsikált a védelem, többször megkerülték az oroszokat a litvánok, ha kicsit jobb képességűek a  csatárok, nem úszták volna meg egy góllal.
A második félidő cserékkel indult. Az 54. percben az Adamov helyére beállt Pavljucsenko 22 méteres löketét a kapus még védte, de Arsavin a kipattanót bekotorta. (2:1) A 62. percben tizenegyeshez jutottak az oroszok Ignasevics buktatása miatt, de a csereként beállt Biljaletgyinov csúnyán kihagyta. De szerencsére ez is belefért. És most már azt is tudjuk, hogy kinek nincs helye az első öt tizenegyesrúgó között az EB-n. A 65. percben Torbinszkij szögletnek beillő szabadrúgását Pavljucsenko kapásból bevágta. (3:1) Aztán kapufák, veszélyes helyzetek, meg nem adott tizenegyes, szóval jól telt az idő. A 79. percben a szintén csere Bisztrov a mai napon gólpasz-felelőssé előlépett Torbinszkij szöktetését váltotta gólra. (4:1) És több gól már nem esett.

A védelem továbbra sem teljesített jól, főleg Ignasevics bénázott sokat - komoly csapat ellen ennyi nem lesz elég. Persze, ha elől továbbra is ilyen jól megy, akkor az ötvenes években divatos "egy góllal többet kell rúgni, mint kapni" tétel nevében látványos mérkőzésekre számíthatunk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr39504079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása