HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.05.27. 20:18 magyarip

Rottach-Egern lágerében a gárda

Drága galambocskáim, hát megérkezett a csapatunk Németországba. Itt edzenek, készülnek Oroszország büszkeségei, hogy már ne is szaladjanak széjjel a kontinentális viadal indítását jelző sípszóig. Esett Moszkvában, mikor tegnap felkeredtek, és ez Onopko szerint jó ómen.

Rottach-Egern táborában mától megy a felkészülés, labdás edzés meg taktikai megebszélés is lesz.

A csapat már a germánok földjén dekázott, amikor Hiddink kapitány lótifutija, Cees van Nieuwenhuizen mindenkit megnyugtatott, hogy Guus Hiddink nem hagyja cserben Oroszországot. Elterjesztették ugyanis buta angol lapok, hogy Roman Abramovics elveszi őt a nemzettől, hogy a Chelseanek adja. (Biztos hallottátok, hogy Abramovics atyuska elcsapta a zsidót a háztól.) Hát nem így lesz, Hiddink kapitány egészen 2010 őszéig az ő szeretett orosz legényeivel akar maradni. Roman Abramovics pedig ha már kipengette azt a 2,65 millió dollárt Hiddinknek az elmúlt két évre, csak kipengeti a következő kettőre is. (Tudjátok galambocskáim, hogy Abramovics atyuska a nemzeti csapat bőkezű magánszporoza, és személyesen utalja az edző bérét.)

A táborban holnap a szerbekkel játszunk. Nyilván megverjük őket.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr22490719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

misa_80 2008.05.28. 14:02:09

Vicces, vicces ez a zsidózás, csak az a baj, hogy nem vicces.
Próbálom értelmezni, hogy kinek a nevében zajlik a blogoló szerepjátéka, de nem túl sok vállalható személy jutott eszembe.

magyarip 2008.05.28. 17:18:00

????? Nem értem mi a baj.
Vagyok, aki vagyok.
süti beállítások módosítása