HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.05.28. 21:17 oroszorszag.blog.hu

Oroszország-Szerbia: 2-1

A mérkőzést Németországban játszották, a játékvezető helyi erő, mindenki kedvence, Wolfgang Stark.


Kezdőcsapat: Akinfejev, Anyukov, Kologyin, Sirokov, Zsirkov, Szicsov, Szemak, Szemsov, Zirjanov, Biljaletgyinov, Pogrebnyak.

cserék: 16. perc Pavljucsenko (Pogrebnyak helyett); 46. perc Vaszilij Berezuckij (Anyukov helyett); 65. perc: Bisztrov (Szicsov helyett); 70. perc: Torbinszkij (Biljaletgyinov helyett); 81. perc: Janbajev (Zsirkov helyett); 83. perc: Szaenko (Szemsov helyett)

Az orosz csapatkapitány, ahogy Kazahsztán ellen is, Szemak (ő az egyetlen, aki a bajnokságban vezető Rubinban játszik; úgy látszik, így lehet a Zenit és CSZKA különítményeket lenyugtatni).

Online közvetítés alapján:
Az első félidő első felében "kazahsztáni" hangulatban játszott a csapat, a 12. percben Pogrebnyak meg is szerezte a vezetést, 25 méterről elvégzett szabadrúgásból. (1:0) Néhány percce később Pogrebnyak megsérült, és bár nem tűnit komolynak, Hiddink biztos, ami biztos alapon lehozta a gólvágót. A félidő közepén a szerbek feltámadtak, kiegyenlített lett a játék, sőt, a 40. percben Szemsov és Zirjanov töketlenkedését Pantelic kihasználta. (1:1) A félidő végén Szemak lövését egy szerb védő kézzel védte ki a gólvonalon, de Stark nem ítélt büntetőt.

A szünetben csak egyet cserél Hiddink, bejön Berezuckij, már csak az a kérdés, melyik szerbnek esik le a lába. És rögtön gól! A 48. percben egy gyors (mégis, milyen más támadást láttunk az oroszoktól?) jobboldali támadás után Szicsov indította Pavljucsenkot, aki futtából berúgta a labdát a kapuba. (2:1) Ha ez tétre menő mérkőzés lett volna, akkor a korai gól jót tett volna az iramnak, de nem, tehát nem. De így sem panaszkodhattunk, az oroszok a kapuhoz szögezték a szerbeket, támadási figurákat gyakoroltak, igaz, gól nélkül.  Ezután már csak cserék és szabálytalanságok szakították meg a folyamatos játékot. A 80. perc környékén kicsit eldurvultak a srácok, Stark kiosztott egy-egy sárgát, hogy lenyugodjanak a kedélyek. Zsirkovot felvágta Jankovics (sárga), Zsirkov egy percen belül törlesztett (sárga) - Hiddink látta Zsirkov szemében az őrületet, gyorsan le is hozta. (Nekem csak most esett le, hogy oroszul a sárga lapot mustárpakolásnak becézik.) És nincs tovább.

Ezt a meccset is hozták az oroszok, várható volt, hogy nehezebben. Vidic és társai komoly ellenfelek voltak, szép skalp a legyőzésük. Az nem baj, ha a jövőbeli ellenfelek kicsit betojnak, hogy milyen jó formában vannak az oroszok. Az egyetlen probléma Pogrebnyak sérülése, reméljük, nem súlyos.

Szólj hozzá!

Címkék: győzelem szerbia szbornaja


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr7492500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása