HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.06.23. 16:36 magyarip

Az elnök állampolgárságot ígért Hiddinknek

A mámoros győzelem éjszakája még mindig lángoló fáklya a lelkünkben. Azt mondta Hiddink, hogy mindenben jobbak voltak az oroszok a hollandoknál, és tényleg.

"Különlegesen büszke vagyok. Ilyet még nem tapasztaltam amióta a pályán vagyok." - mondta.

Büszkesége tovább nőhet, hiszen Medvegyev orosz elnök azt mondta, hogy szerinte Hiddink megérdemli az orosz állampolgárságot. "Ha kéri, megkapja" - mondta.

Hiddink állampolgársága egy második világháborús veterán kérdése után merült fel. Az orosz elnök ugyanis hivatalos munkalátogatáson járt Fehéroroszrszágban, ahol veteránokkal is találkozott. Egyikőjük gratulált az oroszok győzelméhez és aggódva kérdezte, nem érheti-e bántódás Hiddinket, ha hazamegy Hollandiába. Erre válaszolta Medvegyev, hogy kaphat orosz állampolgárságot.

A legyőzött van Basten szerint az oroszok megnyerhetik az Eb-t. A kedvéért meg is nyerjük, legalább azzal vígasztalja Hiddink a nemzetét, hogy a legjobbak verték ki őket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: veterán medvegyev hiddink


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr97535442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása