HTML

Hajrá, Oroszország!

Oroszországnak szurkolunk a labdarugó Európa-bajnokságon.

Friss topikok

2008.05.28. 13:56 oroszorszag.blog.hu

Kialakult a csapat!

Hiddink véglegesítette a listát, Ivanov és Pavlenko kimaradt a csapatból, de nem sértődtek meg, a csapattal együtt utaznak az EB-re, szurkolnak. Talán ez is jelzi, hogy ez elmúlt évek komolyabb tornáin rendre jelentkező probléma, a csapategység hiánya most nem lesz akadály.
    Ahogy azt eddig is lehetett tudni, egyetlen külföldön focizó játékos került a keretbe, a nürnbergi Saenko személyében. A két UEFA-kupa győztes csapat, a 2005-ös CSZKA és az idei Zenit adja a szbornaja gerincét. Érdekes, hogy a jelenleg a 11. fordulónál járó orosz bajnokság első három helyezettjét (Rubin Kazan, Szpartak Moszkva, Perm) csak egy-egy játékos képviseli.

Zárójelben a csapatnév és a mezszám:
Kapusok:
Igor Akinfejev (CSZKA Moszkva, 1), Vlagyimir Gabulov (Perm, 12), Vjacseszlav Malafejev (Zenit, 16).

Védők: Alekszandr Anyukov (Zenit, 22), Alekszej Berezuckij (CSZKA Moszkva, 5), Vaszilij Berezuckij (CSZKA Moszkva, 2), Szergej Ignasevics (CSZKA Moszkva, 4), Gyenisz Kologyin (Dinamo Moszkva, 8), Roman Sirokov (Zenit, 14), Renat Janbajev (Lokomotiv Moszkva, 3).

Középpályások: Gyinyijar Biljaletgyinov (Lokomotív Moszkva, 15), Dmitrij Torbinszkij (Lokomotív Moszkva, 7), Vlagyimir Bisztrov (Szpartak Moszkva), Jurij Zsirkov (CSZKA Moszkva, 18), Konsztantyin Zirjanov (Zenit, 17), Igor Szemsov (Dinamo Moszkva, 20), Szergej Szemak (Rubin Kazan, 11).

Csatárok: Roman Adamov (Moszkva, 6), Roman Pavljucsenko (Szpartak Moszkva, 19), Dmitrij Szicsov (Lokomotív Moszkva, 21), Pavel Pogrebnyak (Zenit, 13), Andrej Arsavin (Zenit, 10), Ivan Saenko (Nürnberg, 9).

Szólj hozzá!

Címkék: zenit cszka szbornaja


A bejegyzés trackback címe:

https://ruszkik.blog.hu/api/trackback/id/tr30491721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása